verander taal naar nederlands
change language to english
Sprache zu Deutsch
French
reserveren

Welkom

Welkom op de site van de Bed & Breakfast De Hertog-Inn. Op onze 17e-eeuwse boerderij in een herbouwde paardenstal geniet u van rust, ruimte en sfeer – in de nabijheid van het prachtige watersportgebied de Kagerplassen. De Hertog-Inn is landelijk gelegen in het Groene Hart en bij uitstek geschikt voor liefhebbers van natuur, ruimte en rust. Wij heten u welkom in één van onze vijf sfeervolle, luxe kamers, met alle een eigen badkamer en eigen opgang. Ervaar de warmte van het platteland en onze persoonlijke, maar professionele gastvrijheid.

Water, rust en ruimte
De boerderij ligt direct aan de Kaag. We zijn daardoor ook met de boot te bereiken (maximale diepgang 1.20 meter) en hebben een privésteiger voor onze gasten. Ook aan het water ligt ons ruime terras, waar u in alle rust van een drankje of een boek kunt genieten. Geen eigen boot en wilt u toch varen? Er is in de directe omgeving gelegenheid tot huren van zeilboten, kano's en sloepen.

En er is meer. Behalve overnachten kunt u bij ons ook vergaderen of (kook)workshops geven of volgen. Hiertoe is de naastgelegen koeienstal volledig verbouwd tot twee vergaderruimtes en een ruime leskeuken.

 

‘Made for you by Karen’
Met een jarenlange horeca-achtergrond in binnen en buitenland, heeft gastvrouw Karen van de Ven gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Op tafel vindt u zelfgemaakte streekproducten, zoals cake in weckpotten, stoofperen, shortbread en jams (gemaakt van fruit uit eigen boomgaard), maar ook de kaas en boter ‘uit het dorp’. Ook kunt u complete lunches en catering – bijvoorbeeld na een vergadering of brainstorm – door ons laten verzorgen.

Bed & Breakfast De Hertog-Inn is aangesloten bij Boerderijkamers.nl, Bedandbreakfast.nl en Groenehart.nl. U kunt ons ook volgen op Facebook – voor een wekelijkse update en een dagelijkse blog.

Hertog-Inn, Karen van de Ven-Ruinard, Achterdijk 2, 2375XJ Rijpwetering  

071-3315834, 06-29183233